CZ DE IT
9. 12. 2018

Závěsy s exotickou vůní tropů

Některé materiály svým designem a barvami dokáží interier kamkoliv pocitově přenést. Takovou moc mají i závěsy kolekce South Pacific Prestigious.

 

Z nabídky této pestrobarevné kolekce naši klienti schválili navržený závěs 8648 Moorea Sea Spray 656, který jednoduchý moderní obývací pokoj krásně oživil a rozjasnil. Zastínění oken je zajištěno venkovními žaluziemi, takže barevné závěsy tvoří dekoraci a neubírají prostor. Závěsy jsem doplnila jemnými nařasenými záclonami, osvědčeným klasickým voilem 5331 ve smetanovém odstínu.

Vše je instalováno na hliníkových kolejnicích H7300 v bílé barvě. Jednou z výhod tohoto profilu je možnost tvarování, kterou jsem využila při řešení ohybu obepínajícího prosklený roh se vstupem na terasu.

Závěsy s digitálním tiskem s motivy Jižního Pacifiku vnáší do obývacího pokoje závan tropické exotiky. Větší vzor vynikne na dlouhých závěsech nebo na hladkých plochách, jako jsou např.římské rolety nebo panely japonských posuvných stěn. Jednotlivé motivy pak na dekorativních polštářích krásně oživí křesla a pohovky. 

FOTO (STYLTEX)

 

Zpět do kategorie

Natalie Rudenko (Praha)

Diskutujte s námi