CZ DE IT
13. 12. 2018

Co dokáží závěsy v komerčním prostoru

Některé zakázky jsou tzv.mnoha tváří. Stačí závěsy v různých výškách, v odlišných barvách, plnící funkci oddělení prostoru i dekorativní. To vše tentokrát při zajímavé realizaci komerčního prostoru ve spolupráci s arch.Vojtěchem Vecánem.

 

Celý prostor luxusní prodejny je propojen jednobarevnými závěsy s jemným saténovým efektem s nepravidelnou matovou strukturou. Závěs Sumatra kolekce Creative je dodáván ve výšce 290 cm, což jsem využila u závěsů ve zkušebních kabinkách. Závěsy s kovovými narážecími kroužky jsou pohledově oboustranné, ušité ze dvou vrstev materiálu.

V patře jsou instalovány další závěsy u schodiště, kde vytváří příjemnou dekoraci. Zároveň je možné je využít přetažením na oboustranné kolejnice P950 s ohyby, namontované do stropu, k vytvoření flexibilní kabinky. Ta přijde vhod při plánovaných módních přehlídkách.

Velká část dekorace, zasahující na ochoz, je umístěna ve výšce 450 cm, kde naši technici namontovali další hliníkové kolejnice. Instalované závěsy v tmavší barvě jednak předělují prostor a zároveň  odlišnou výškou nenásilně vytváří průchody do vedlejší místnosti. 

FOTO (STYLTEX)

 

Zpět do kategorie

Magdalena Hajíčková (Praha)

Diskutujte s námi