CZ DE IT
15. 11. 2014

Tak takhle to ve STYLTEXU opravdu nevypadá

Kolikrát nás napadlo, jaké by to bylo, kdybychom místo dekoračních látek, rolet a žaluzií prodávali něco úplně jiného. Den ve studiu STYLTEX totiž vypadá jako v mraveništi.

 

Začínáme každé ráno v 9:00 otevřením studia, kdy se velice často stane, že s prvním otevřením vstoupí i několik klientů najednou. Sice se někteří z nás pokoušejí udělat si kávu, ale většinou na to nemají příliš času, protože designérky, které ten den nebudou k dispozici ve studiu, spolu s montéry nakládají vše potřebné do aut a odjíždějí ke klientům.

Mezitím v zázemí našich kanceláří začínají zvonit telefony, které musíme zvedat, ale vždy je to na úkor právě rozdělané práce a vůbec nikomu se do toho dobrovolně nechce. Prakticky všichni zasedneme k počítačům. Procházíme emaily, telefonujeme, vytváříme nabídky, řešíme s dodavateli dodávky zboží, nebo reklamace a neustále chodíme do studia a zase zpátky.

Kolem oběda se někteří z nás na chvíli jakoby ztratí, aby se zase objevili a pokračovali ve stále se měnící práci. Rozhodně se u nás nenudíme.

Ve studiu se končí v 18:00 a tak minimálně hodinu předtím je studio plné lidí. Pro zakladatele STYLTEXu je toto nejkrásnější pohled, pro tým jako celek nejnáročnější. Ti, kdo jsou volnější, jdou pomáhat, ti zaneprázdněnější alespoň osloví osamoceného klienta, jestli mu někdo například nabídl kávu a jestli mu něco nechybí.

Ve STYLTEXu je každý den vidět, že je o naší práci veliký zájem. Jsme jiní v tom, že u nás potkáte nejbohatší lidi v Praze vedle desítek architektů a designérů, ale také mladou rodinu, nebo důchodkyni, která si přišla vyřešit malé okno v kuchyni. To je pro nás důkazem toho, že svojí práci děláme dobře.

FOTO ( BANYSMEDIA )

 

Zpět do kategorie

ing. Karel Smejkal, Ph.D. (Praha)

Když realizujete své nápady, konkurenci zdržujete vaším kopírováním.

Služby   

  • Strategie
  • Marketing
  • Partnerské projekty
  • Inspireli
  • Czech Deco Team
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi