CZ DE IT
12. 7. 2011

Proměna hotelové haly

A je to proměna doslova kouzelná, která je nyní pro hotel příjemnou a útulnou vizitkou, vítající hotelové hosty již při vstupu.

Na fotodokumentaci je jasně patrné, co dokáže dobře zvolený textilní materiál. Srovnání fotografií před a po realizaci je jistě zajímavé a potvrzuje až zázračnou moc barev, hry světla a oblých záhybů změkčujících původní strohý prostor hotelové haly.

hotel lucia 001   hotel lucia 002   hotel lucia 004

V první fázi byly do upraveného stropu namontovány hliníkové kolejnice H7200, určené k zavěšení řasených závěsů. Vzhledem k atypickému tvaru prosklené plochy bylo nutné vyřešit uchycení závěsů v místě zalomení, aby závěsy po instalaci kopírovaly tvar skleněné stěny. Proto byl použit profil stejné kolejnice, tentokrát bez jezdců, který celou řadu závěsů přidržuje.

hotel lucia 007   hotel lucia 013   hotel lucia 021

Po úspěšném vyřešení všech technických záludností přichází na řadu to, co je z celé realizace nejvíce viditelné - závěsy. Celou plochu pokrývají jednobarevné závěsy Essen, jejichž barevnice umožnila pohrát si výběrem a řazením odstínů teplých barev od smetanové ke zlatavě okrové. Jelikož jsou tyto oblíbené závěsy již v doprodeji, je jejich cena po slevě pro investory příjemnou výhodou, zvláště vzhledem ke spotřebě materiálu. Ihned po instalaci závěsů získala hotelová hala zcela jinou, útulnou a zajímavou tvář.

hotel lucia 001   hotel lucia 002

Součástí prostoru je i zákoutí recepce. Kolejnice je zde namontována do stropu okenního výklenku. Materiál na závěsy je opět jednobarevný, ale zdobnější,s jemně lesklým povrchem a názvem Dusk 111. Nádherná barva vyniká hlavně při prosvícení slunečními paprsky, neméně působivá bude i při večerním osvětlení. Tento materiál je součástí exclusivní kolekce a jelikož je nyní v doprodeji, je v nabídce s 30% slevou.

hotel lucia 010   hotel lucia 011  

Posezení pro hotelové hosty prošlo také nutnými úpravami. Nové dřevěné lavice střídají plochy na odkládání s příjemnými měkkými sedáky a opěradly z molitanu, které jsou potaženy materiálem Essen v nejsvětlejším odstínu, použitém na závěsy. Potahy jsou ušity na zipy, takže je možné je vyměnit a jednoduše vyprat.

hotel lucia 003   hotel lucia 022  

Na závěr malá ukázka proměny - takto vypadá část prosklené stěny před a po realizaci. Proměna až kouzelná, že?

Autor článku: redakce Zaclona.cz  

 

Zpět do kategorie

Bronislava Novotná (Praha)

Změna je krok k dosažení vyšší úrovně interiérů.

Služby   

  • Profesionální poradenství
  • Konzultace ve studiu
  • Konzultace u klienta
  • Odborné zaměření
  • Zajištění výroby
  • Šití
  • Odborná montáž
  • Aranžování
  • Tapetování a malba
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi