CZ DE IT
21. 1. 2013

Narážecí kroužky jsou "IN"!

Narážecími kroužky jsou moderním a velmi efektním způsobem instalace záclon a závěsů, používaným souběžně s kulatými záclonovými tyčemi.

kstyl - závěsy s narážecími kroužky 1   kstyl - závěsy s narážecími kroužky 2

V současné době je nejčastější propojení nerezových tyčí společně s kovovými nebo plastovými narážecími kroužky ve stejném odstínu. Zajímavě působí i kombinace dřevěné tyče s kroužky v odstínu bronzu nebo mědi. Do dětských pokojů je možné např.na světlou tyč zavěsit dekoraci s barevnými kroužky, které jsou v naší nabídce v jasné žluté,červené, modré a zelené barvě. Pro milovníky klasiky máme plastové kroužky v provedení imitace dřeva.

kstyl - závěsy s narážecími kroužky 6   kstyl - závěsy s narážecími kroužky 7

Na fotografiích z realizací design studia KStyl je zřetelný výsledný efekt pravidelných a úhledných záhybů, vytvářející výraznou dekoraci se záclon a závěsů stažených na strany i stínících okna. 

kstyl - závěsy s narážecími kroužky 10   kstyl - závěsy s narážecími kroužky 12

Narážecí kroužky plastové 700356 v široké barevné škále nabízíme ve velikosti, tzn.průměru 20 mm a využitím na vitrážkové nebo kavárenské tyče. Stejnou barevnici obsahují kroužky 700357 o průměru 40 mm, zde jsou navíc k dispozici i kroužky s imitací dřeva. Tato velikost narážecích kroužků je vhodná na běžně používané standartní záclonové tyče o průměru 16, 20 a 28 mm. Plastové narážecí kroužky zvládne instalovat každá šikovná švadlena s pomocí narážečky, ale na kroužky kovové 700360 je nutná ruční lisovačka 58840 - zde je tedy nutné svěřit provedení odborníkům.

kstyl - závěsy s narážecími kroužky 4   kstyl - závěsy s narážecími kroužky 5

Horní okraje záclon a závěsů jsou před instalací kroužků začištěny a vyztuženy oboustranným lepícím vlizelínem. Nejběžnější pro vyztužení je vlizelín v šíři 80 mm, nabízíme i šířku 120 a 150 mm.

Kompletní nabídku narážecích kroužků včetně doplňků naleznete na http://www.styltex.cz/?dir=43.

Součástí Šicího programu / kalkulátoru pod jednotlivými záclonami a závěsy v metráži je i varianta ušití s narážecími kroužky, kterou všem našim zákazníkům nabízíme.

Autor článku: redakce Zaclona

 

 

Zpět do kategorie

Bronislava Novotná (Praha)

Změna je krok k dosažení vyšší úrovně interiérů.

Služby   

  • Profesionální poradenství
  • Konzultace ve studiu
  • Konzultace u klienta
  • Odborné zaměření
  • Zajištění výroby
  • Šití
  • Odborná montáž
  • Aranžování
  • Tapetování a malba
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi