CZ DE IT
13. 9. 2010

Kolekce Ardisone

Je to báječně jednoduché, prostě si jen zvolíte vyhovující a vašemu srdci blízkou základní barevnost a pak už jen vybíráte z nabídky kusových záclon, závěsů, polštářů a plynule pokračujete k dalším doplňkům. Záleží jen na vás, co vše z naší nabídky využijete hned a čím si uděláte radost příště.

Základem kolekce Ardisone je pět ucelených kompletů, jim vévodí závěs a záclona v šíři 140 cm a výšce 245 cm. Další součásti tvoří krásně hebká deka, kterou je možné využít i jako přehoz, doplněný polštářky, prostírání, ozdobný ubrus o rozměru 40x150 cm a sedáky na židle. Každý komplet dotahují zajímavé dekorativní úvazy v různém provedení.

PASSION

passion-záclona   passion-úvaz   passion-ubrus

Výrazné a teplé tóny procházejí celým kompletem od závěsů v syté hnědočervené barvě až po doplňky v jasně oranžovém provedení. Závěs i záclona jsou zakončeny stříbrnými narážecími kruhy. Jako třešnička na dortu působí dekorativní úvaz Candy z různobarevných veselých korálků, který jednobarevný závěs vhodně oživí.

DIAMONDS

diamonds-závěs   diamonds-prostírání   diamonds-záclona

Chladivá, elegantní, decentní - tak by se dala označit perlově šedá kolekce v tlumených barvách. Dojem křehké nadčasovosti umocňuje dekorativní úvaz Pearl , který je vyroben z dvojité šńůry transparentních, ledově působících perliček.

PURPLE

purple-ubrus   purple-sedák   purple-deka  

Fialová barva jednobarevného závěsu dodává celému kompletu nádech luxusu, který se nese přes módní odstín heboučké deky až k polštářkům a dalším doplňkům.Záclony i závěsy jsou opatřeny skrytými poutky k navlečení na tyč. Pod názvem Cherie se skrývá dekorativní úvaz tvořený důmyslně propletenými uzlíky kroucené šňůry. 

WOOD

wood-deka   wood - závěs   wood-polštář

Komplet v moderních limetkových odstínech oživí a rozjasní každý interier. Závěsy s designem listů jsou zakončeny skrytými poutky, stejně jako záclony ve stejném designu. Další doplňky jsou v jednobarevném provedení. Barevná kombinace navozující pocit svěžesti a čistoty.

ETHNO

ethno-polštář   ethno-úvaz   ethno-závěs

Chutě vzbuzující čokoládově hnědý závěs s měděnými narážecími kruhy je doplněn jemnou záclonou s proužky a dekorativním úvazem Pinetree, připomínajícím dřevěný náhrdelník. Polštářky, ubrus, prostírání, sedáky na židle i měkká deka zútulní každý interier, jehož základem je zařízení v přírodních barvách.

Autor článku: redakce Zaclona.cz

 

Zpět do kategorie

Bronislava Novotná (Praha)

Změna je krok k dosažení vyšší úrovně interiérů.

Služby   

  • Profesionální poradenství
  • Konzultace ve studiu
  • Konzultace u klienta
  • Odborné zaměření
  • Zajištění výroby
  • Šití
  • Odborná montáž
  • Aranžování
  • Tapetování a malba
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi