CZ DE IT
12. 11. 2010

Esprit - záclony, závěsy a doplňky. Kuchyně naplněná radostí a živými barvami.

U zrodu dnes již proslulé mezinárodní značky stálo šťastné setkání ctižádostivé návrhářky Susie Russel a nadějného olympijského lyžaře Douga Tompkinse poblíž jezera Tahoe v Kalifornii.

Díky šťastné náhodě si nyní můžeme neméně šťastně vybírat z řady exklusivních a designově propracovaných doplňků kolekce Esprit. Po změnách v obývacím pokoji se přesuneme do kuchyně, kde si dopřejeme k vaření, domácím činnostem, ale i ke stolování živé a optimistické barevné ladění.

esprit-prostírání oranžové   esprit-kroužek na ubrousky oranžový    esprit-ubrousky bílé  

Nejjednodušší a nejrychlejší změny docílíme v kuchyni úpravou jídelního stolu, který s použitím nového ubrusu nebo prostírání získá zcela jinou tvář. Při slavnostnějším stolování, kdy používáme také ubrousky, můžeme stočené ubrousky ozdobit nápaditým kroužkem, třeba v barvě prostírání.

 esprit-svíčka zelená esprit-miska bílá      esprit-váza oranžová

Na stole zcela jistě rádi využijeme i další doplňky, ať už ryze praktické, jako je např.lehká a odolná dřevěná plochá mísa, či vysloveně dekorativní. Taková designová váza, barevně ladící s prostíráním nebo dekorativní pohárek se svíčkou ze střídavě čirého a matného skla vytvoří příjemnou atmosféru při každém stolování.

esprit-chňapka   esprit-utěrka zelená     esprit-zástěra

Vaření a příprava pokrmů je pro někoho odpočinkem a zábavnou činností, pro někoho naopak každodenní nepříliš příjemnou rutinou. Ať už se cítíte v kuchyni jakkoliv, proč si čas, zde strávený, neoživit novou soupravou, skládající se z klasické pruhované kuchyňské zástěry s velkými kapsami a prošívané kuchyňské rukavice nebo čtvercové chňapky? A co teprve ten báječný výběr kuchyňských utěrek v bohaté škále barev!

esprit-panel zelený   esprit-panel s pruhy   esprit-sedák zelený 

Ke stolu neodmyslitelně patří i židle, na kterých si lze posezení zcela jednoduše zpříjemnit měkkými a trvanlivými prošívanými sedáky. Jsou nejen velmi pohodlné, ale využitelné i na posezení venku, až opět nastanou krásné jarní a letní dny.

Nyní nás čeká období, kdy v teple domova přemýšlíme  o dárcích pro své blízké. Designový doplněk z kolekce značky Esprit takovým dárkem zcela určitě je.

Autor článku: redakce Zaclona.cz   

 

Zpět do kategorie

Bronislava Novotná (Praha)

Změna je krok k dosažení vyšší úrovně interiérů.

Služby   

  • Profesionální poradenství
  • Konzultace ve studiu
  • Konzultace u klienta
  • Odborné zaměření
  • Zajištění výroby
  • Šití
  • Odborná montáž
  • Aranžování
  • Tapetování a malba
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi