CZ DE IT
14. 9. 2018

Závěsný systém inspirovaný zábradlím schodiště

K realizaci rovněž patří záclony, závěsy, římská roleta - prostě kompletní zastínění oken rekonstruovaného rodinného domu.

 

Jednoduché kovové zábradlí schodiště v rohu velkorysého obývacího pokoje, otevřeného do horního patra, bylo vodítkem při doporučení vhodného závěsného systému. Hranaté záclonové tyče Square line splňují všechny požadavky včetně možnosti spojení na potřebnou délku při překrytí větších ploch. Pro instalaci záclon i závěsů jsme použili provedení duo.

Z nabídky záclon naši klienti schválili jemný hladký voil Sandy z kolekce Adwin v bílé barvě a s něžným nádechem lesku. Kompletní zastínění pak zajišťují těžší a splývavé šedé závěsy Raymond z kolekce Creative se zajímavým drobným vzorem, tvořeným vytkávanými lesklými nitkami. Na závěsy jsem použila řasící pásku Eliza s poměrem řasení 1:1,8, která vytváří krásné pravidelné záhyby.

Na obývací pokoj navazuje kuchyň s oknem umístěným nad pracovní plochou. Zde zvítězila praktická římská roleta, ušitá ze záclony 5317, rovněž v bílé barvě. Záclona Sandy je na římské rolety příliš jemná a proto není vhodná.

Stejný styl zastínění jako v obývacím pokoji je použitý i v ložnici, kde jsou jako vhodný závěsný systém na strop namontovány hliníkové kolejnice H7300. Záclonu Sandy ve smetanovém odstínu doplňuje jednobarevný splývavý závěs Sumatra kolekce Creative s jemným saténovým efektem, oživeným nepravidelnou matovou strukturou. 

FOTO (STYLTEX)

 

Zpět do kategorie

Kamila Malkovská (Poděbrady)

Diskutujte s námi