CZ DE IT
17. 5. 2012

Záclony, závěsy a hned je to útulnější

Obliba klasických záclon stále přetrvává a není divu - oblé záhyby nařasených jemných a splývavých záclon dokáží spolehlivě "zabydlet" jakýkoliv interier. A navíc ta úžasná radost při prohlížení a vybírání té správné struktury, barvy, designu...

Na všechna okna rodinného domu již byly instalovány horizontální žaluzie, které zajišťují zastínění, ale nepřispívají k pocitu útulnosti. Proto se majitelé domu rozhodli stínění oken dále řešit. Po dohodě s  naší designerkou byly nejprve do stropu nad okny namontovány jednoduché bílé kolejnice Praktic, jejichž základ tvoří kvalitní dřevotříska se zafrézovanou plastovou vložkou. Na takto připravený závěsný systém již byly vybírány jednotlivé dekorace oken.

Záclona 9971 v obývacím pokoji

p1170557.jpg   p1170560.jpg  

Moderně zařízený obývací pokoj s kuchyňským koutem působí velice příjemně a živě. Dominantou je zcela jistě stěna vymalovaná zajímavým sytým odstínem zelené barvy, která je součástí i barevně ladících doplňků. Pro zjemnění celého interieru použila naše designerka jemný bílý voil 9971 s tenkými barevnými proužky, opět ladícími s použitými barvami. Francouzské okno stíní nařasené záclony přes celou plochu, menší okno u kuchyňské linky je z praktických důvodů zastíněno zhruba do tříčtvrtin celkové výšky.

Organza 018/100 a závěs Palais v ložnici

p1170563.jpg   p1170564.jpg

Průsvitná organza se zajímavým a moderním geometrickým designem již byla vyřazena z důvodu ukončení výroby, ale vzhledem k naší neustále rozšiřované nabídce záclon nejrůznějších typů si jistě najde své nástupce. V této realizaci výrazný design organzy harmonicky doplňuje splývavý jednobarevný závěs Palais. Společně s horizontálními žaluziemi vytváří kvalitní zastínění pro klidný spánek.

Záclona 9330 a závěs Palais v pokoji pro hosty

p1170562.jpg 

Oblíbený závěs Palais dělá společnost neméně oblíbené zácloně - bílému voilu s barevnými kostičkami 9330. Z nabídky několika barevných variant designu naše designerka zvolila bílobéžové provedení, které vhodně oživují závěsy v teplém světle hnědavém odstínu. Výsledek je příjemně harmonický.

Autor článku: redakce Zaclona.cz

 

Zpět do kategorie

Ivana Štrejlová (Praha)

Ráda hledám řešení tam, kde jiní říkají, že to nelze.

služby   

  • Profesionální poradenství
  • Konzultace ve studiu
  • Konzultace u klienta
  • Odborné zaměření
  • Zajištění výroby
  • Šití
  • Odborná montáž
  • Aranžování
  • Tapetování a malba
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi