CZ DE IT
4. 9. 2015

Záclony Styltex v dětském „bunkru“

Jakoby nestačilo, že jsem maskota naší firmy pojmenoval po mé dnes sedmileté dceři Karolíně. Ona mi to vrátila tím, že celá nadšená vytvořila své první záclony ve svém půdním bunkru a domáhala se zasloužené propagace na našich stránkách.

 

Když jsem viděl to nadšení v jejích zasněných očích, nemohl jsem jinak, než podlehnout. Popravdě trochu toho zpestření po skončení léta potřebujeme všichni.

Nyní tedy vážně:

Designérka k designu okna přistupovala tak, aby z něj nespadla. Proto vše umístila v zadním traktu, jinak bych jí asi nedovolil na půdu chodit. Jelikož neměla nejmenší zkušenosti se závěsnými systémy, použila pro ní dostupný provázek a inspirovala se věšením prádla. Velice mě překvapila, že si všimla, že záclony a závěsy mohou být zavěšeny na kroužky, které si dokonce opatřila. Mám pocit, že právě nečekaný nález kroužků byl tím skutečným impulzem, který v ní zažehl „designérský oheň“.

Opatřit záclonu bylo proti tomu snadné, neboť v našich stodolách máme dostatek starých vzorníků vyřazených dekoračních látek, které tu a tam věnujeme nějaké školce. Designérka Karolínka vzory vybírala s ohledem na klienta, kterému je pouze 7 let a kterým byla ona sama, proto jsou lehké růžové záclonky, s dětsky naivními motivy rozhodně správnou a očekávanou volbou. Uchycení bylo provedeno funkčně s ohledem na věk a zručnost designérky a celek dopadl tak, že jak tvůrce, tak i uživatel bunkru jsou spokojeni.

Cena výsledné realizace byla zcela určitě směšná, ale kouzlo v očích tvůrkyně a uživatelky bunkru v jedné osobě bylo právě tím výsledkem, který by jí jakákoliv z designérek našeho týmu mohla jen závidět.

FOTO ( STYLTEX )

 

Zpět do kategorie

Karolínka (celý vesmír)

Hele Děcka, když nevím, tak se zeptám ne?

služby   

  • Vtipy
  • Legrační situace
  • Sebezapření
  • Humorné příběhy
  • Směšná komunikace
  • Šatný vkus
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi