CZ DE IT
27. 3. 2018

Ve znamení luxusu od závěsů až k tapetám

Charisma impozantního panského sídla tentokrát určují hlavně luxusní tapety s barokními ornamenty. Záclony a závěsy společně s girlandou celkový dojem doplňují.

 

Tapety jsou opravdu dominantou prozatím nezařízených pokojů. V pracovně na první pohled upoutá pozornost nádherná textilní tapeta kolekce Rasch Seraphine v kombinaci červené a zlaté. Funkčními závěsy z efektního těžkého saténu jsem výrazné ornamenty tapety již jen doladila. Závěsy a záclony jsou, stejně jako ve všech pokojích, instalovány na mosazných záclonových tyčích s kroužky v provedení mosaz antik.

V ložnici jsem souběžně s jednobarevnými funkčními závěsy vyřešila i dekorativní šály s jemným květinovým designem, stažené do úvazů se střapci. Je to poněkud atypické řešení, ale svou funkci dekorace dobře splňuje. 

Dalším takovým oříškem byla instalace široké tvarované girlandy v obývacím pokoji na jedné tyči společně s dekorativními závěsy, opět staženými úvazy. Barevně kontrastní girlanda je doplněna jednobarevnými závěsy, odstínem navazující na tapetu kolekce Theodora. Vinylová tapeta, podložená fleecem, je odolná proti mechanickému poškození a svou strukturou, připomínající gobelínové tkaniny, určená pro luxusní interiery. 

FOTO (STYLTEX)

 

Zpět do kategorie

Natalie Rudenko (Praha)

Diskutujte s námi