CZ DE IT
24. 7. 2015

Užívejte si léto a starosti se stíněním přenechte nám

Léto je krásné roční období. Sluníčko svítí skoro celý den a přitom příjemně hřeje. A ač někdy až pálí, alespoň máme důvod trávit čas odpočinkem u vody, nebo ve vodě.

 

Ale když se vrátíme domů, někdy nám nezbyde než nešťastně zatnout zuby a přetrpět rozpálené místnosti, zvlášť když okna míří na jih nebo na západ a celý den byla žhavena právě tím Sluncem, které nám jinak přineslo hodně radosti.

Není proto divu, že právě v tomto období mnoho lidí studuje internet a hledá možnosti ochrany. Záhy se dozvídají, že ochran před slunečním žárem prostupujícím našimi okny je více a různí se cenou i účinností. Pro STYLTEX je důležité, že nabízí pokud možno všechny tyto výrobky, aby si zákazník mohl vybrat podle možností svých i toho co dovolí dům/byt ve kterém žijete.

Nejlepší ochranou jsou předokenní systémy, které zastaví žár včas, ještě než vám ohřejí okno samotné. STYLTEX vám nabízí jak předokenní žaluzie, tak předokenní rolety a to v provedení na ruční ovládání, ale i na motor.

Dalším typem ochrany jsou rolety a žaluzie. Těch je mnoho typů a my namátkou vybereme ty nejoblíbenější a nejzajímavější: 

- navíjecí rolety - jednoduché ovládání, široký výběr materiálů a barev, příjemná cenová dostupnost 

 - plisse žaluzie - stále oblíbenější, neobvykle variabilní zastínění v bohaté škále barev a struktur, perfektní řešení pro jakékoliv typy okenbarev a struktur, perfektní řešení pro jakékoliv typy oken

 - žaluzie Duette - překvapivě univerzální designové stínění, jehož unikátní konstrukce připomínající včelí plástev funguje i jako termoizolace

Na závěr je ale třeba vzpomenout, že s končícím dnem přichází úleva nočního poklesu teplot. Rádi byste toho využili a otevřeli většinu oken dokořán, že? Ale co s obtížným hmyzem, který okamžitě nalétá dovnitř a bude vám doslova sát krev? STYLTEX vám nabízí celou škálu sítí proti hmyzu, které vám umožní pohodlné větrání nejenom v noci. Vedeme a montujeme sítě proti hmyzu do plastových oken, ale i pevné sítě do ostatních oken. Také vedeme dveřní sítě proti hmyzu a také rolovací sítě proti hmyzu.

Naše nabídka je opravdu obsáhlá a služby úplné. Vyzkoušejte si nás.

FOTO (LEHA)

 

Zpět do kategorie

ing. Radek Smejkal (Praha)

Dobrý pocit musíte mít nejen z odvedené práce, ale i ze společnosti jako takové.

služby   

  • Fakturace
  • Finance
  • Ekonomická strategie
  • Vymáhání pohledávek
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi