CZ DE IT
19. 1. 2008

Reportáž z veletrhu Heimtex 2008

Jako každý rok, se účastnilo vedení naší společnosti mezinárodního veletrhu bytového textilu Heimtex 2008 v německém Frankfurtu. Jedná se o největší podobný veletrh na světě.

TRENDY 2008:

 Heimtex je mezinárodní veletrh, kde se potkávají designéři, výrobci, obchodníci, jejich zástupci a zákazníci, aby společně vytvořili a do života uvedli každý rok nové trendy. Je to místo, kam se sjede na pár dní celý svět zabývající se vším, co se točí okolo příjemného bydlení, aby společnou diskuzí a konkurenčními nabídkami dali do protiváhy kvalitu, cenu, dodací termíny, oběh kolekcí a především se postarali o rychlé infiltrování nových tredů do každé jedinečné kolekce. Najdete zde vše. Od návrhů designérů na další sezónu, od jehel a nití, přes stroje a geniální střihací a vyšívací stroje až k tomu, co nás všechny zajímá..záclony a dekorační látky.

stánek společnosti hohmann

Vibrace, lehkost, rafinovanost

Neobaroko v kontrastu s grafikou. Květinové vzory kombinované s pruhy a dalšími geometrickými tvary. Neobyčejný koncert různých druhů materiálů - sametové vzory na bavlně, hedvábí nebo lnu. Jemné materiály, luxus a individualita, to je nové téma v bydlení. Nekonečná řada přírodních tónů (to máme všichni rádi ) , svěží lehká zelená s hnědou a růžovou, lehce kombinované s černou, námořnickou modrou a do kontrastu bílou a všude detaily zlaté.

stánek společnosti bob

Vybrali jsme pro nadcházející sezónu úplně novou řadu a to..

STYLTEX EXKLUSIVE

Vedle obvyklé snahy doplnit naší kolekci o nové dezény, vybrali jsme řadu luxusních materiálů, které osloví i ty nejnáročnější zákazníky. Kolekce obsahuje materiály od různých výrobců a dodavatelů a je vybrána tak, aby si přišli na své milovníci romantiky i jednoduché exkluzivní elegance. Zvolili jsme hedvábí vyšívané květy a jemnými křivkami, ke kterým Vám nabídneme záplavu uni-materiálů v různých stylech a texturách. Pak vzory s velkými květy vyvedené v překrásné kombinaci sametu na režném lnu a druhá část – ta větší – si pohrává s různými druhy materiálů zajímavě kombinovaných, a přitom jde jen o barvy slonové kosti, capucina, nugátu, skořice a hořké čokolády.

stánek společnosti bob 2

V podstatě se opět vrací známá témata – ale v jak nádherných provedení!

Autor článku: Ing.Š.Týmová (Styltex)

 

Zpět do kategorie

Bronislava Novotná (Praha)

Změna je krok k dosažení vyšší úrovně interiérů.

Služby   

  • Profesionální poradenství
  • Konzultace ve studiu
  • Konzultace u klienta
  • Odborné zaměření
  • Zajištění výroby
  • Šití
  • Odborná montáž
  • Aranžování
  • Tapetování a malba
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi