CZ DE IT
7. 12. 2017

Prosklené atrium s horizontálními žaluziemi

Ve společnosti záhybů záclon a závěsů působí nezvyklé zastínění atria zajímavě. Natalie Rudenko, designerka Czech Deco Teamu, zde použila výrazné antracitově šedé horizontální žaluzie

 

Záclona Mušelín Lesa v jemně smetanovém tónu patří k oblíbeným stálicím v naší nabídce. Designerka ji v této části realizace doplnila závěsem Structura 200 z kolekce Exclusive v příjemném teplém odstínu, ladícím s potahy židlí u jídelního stolu. Těžší a dobře splývající závěs s výraznou pravidelnou strukturou působí jako přírodní materiál a je na omak velmi příjemný. Nařasené a plně funkční zastínění je instalováno na hliníkových kolejnicích H7300, namontovaných do stropu ve stavebně upraveném prostoru.

Výrazným prvkem interieru je atrium s prosklenými stěnami, kde bylo cílem Natalie Rudenko ponechat prostor co nejvíce otevřený. Pro překrytí stěn proto navrhla horizontální žaluzie s lamelami širokými 35 mm a pohodlným řetízkovým ovládáním. Jejich horní profil je namontován do stropu a žaluzie jsou volně spuštěné, tzn.že není použita běžná strunová fixace. Po vytažení je tedy jen paket lamel pod stropem a skleněné stěny zůstanou volné.

FOTO (STYLTEX)

 

Zpět do kategorie

Natalie Rudenko (Praha)

Diskutujte s námi