CZ DE IT
27. 7. 2010

Přírodní materiál má své kouzlo...

Představujeme Vám jedno krásné rohové okno v příjemně zabydlené kuchyni. Fotografie pořízená před realizací napovídá, že majitelé opravdu potřebují vyřešit zastínění okna, ale prostoru není nazbyt.

Celé rohové zákoutí je zabydleno útulným posezením, nemluvě o zabydlenosti okenních parapetů. Naštěstí zbývá dostatek prostoru nad okny a je tedy vcelku rychle rozhodnuto o konečné podobě zastínění.

Vzhledem k ostatnímu zařízení a vybavení kuchyně s jídelním stolem naše designerka navrhuje jednoduché a zároveň velice estetické stínění, a sice

bambusové rolety

dsc01831   dsc01832   dsc01835

Na fotodokumentaci z montáže je patrné umístění rolet v dostatečné výšce nad okny, což jednak zaručuje ochranu rolet před poškozením, jednak umožňuje částečné spuštění, aby se rolety i v navinutém stavu měly možnost dekorovat prostor nad okny. Po pečlivém zaměření přichází ke slovu vrtačka a ve finále i dlouhý šroubovák k důkladnému dotažení vrutů.

dsc01836   dsc01837 

Zde už je výsledek v celé parádě. Dvě bambusové rolety vyřešily zastínění rohového okna, neubírají prostor určený k lavici na sezení ani nebrání opětovnému umístění květin a dekorativních doplňků na parapetech. Jejich barvě krásně ladí s malbou i červenou kuchyňskou linkou. Hned po instalaci je pozdravilo sluníčko a svými paprsky zvýraznilo zajímavou strukturu bambusového materiálu.

Je to marné, přírodní materiál má přece jen své kouzlo...

Ucelenou nabídku bambusovýh navíjecích i římských rolet naleznete na http://www.styltex.cz/?dir=2073

 

jutová roleta

Jutové řetízkové rolety

Bambusová roleta s řetízkovým mechanismem. Jednáse o představitele bambusových rolet, kterýje vyráběn pouze z přírodní tkaniny juta. Ovládání je zajištěno navíjením na hřídel pomocí řetízku a mechanismu s brzdou. To umožňuje libovolné nastavení výšky stažení tkaniny.

PROČ ZVOLIT: Moderní, levné a nádherné!!

bambusová roleta

Bambusové rolety

Základní výrobek produktové řady bambusových roletek. Tkanina je rolována směrem nahoru do úhledného balu. Ovládání roletky je zajištěno provázkem a aretací s brzdou. Ovládací mechanismus umožňuje nastavit výšku stažení tkaniny.

PROČ ZVOLIT: Moderní, levné a nádherné!!

bambusové římské rolety

Bambusové římské rolety

Římská roleta složená z dřevěného profilu a z bambusových materiálů. Jedná se o elegantní typ bambusové roletky. Tkanina se postupně skládá v horizontálních pruzích za sebou, čímž vzniká pravidelné řasení. Ovládání je zajištěno provázkem a aretací s brzdou, což umožňuje nastavit výšku stažení tkaniny.

KONSTRUKČNÍ OMEZENÍ: výška: 35 - 300 cm, šířka: 35 - 240 cm (tkaniny B3,B4,B5,B6,B7,B13,D4 jen do šířky 1800cm, limitní plocha 4 m2)

Autor článku: redakce Zaclona.cz

 

Zpět do kategorie

Bronislava Novotná (Praha)

Změna je krok k dosažení vyšší úrovně interiérů.

Služby   

  • Profesionální poradenství
  • Konzultace ve studiu
  • Konzultace u klienta
  • Odborné zaměření
  • Zajištění výroby
  • Šití
  • Odborná montáž
  • Aranžování
  • Tapetování a malba
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi