CZ DE IT
23. 10. 2014

Pokud nechcete čekat na naše designérky a vybírat si u nás záclony a rolety sami, domluvte si raději schůzku předem

V našem studiu STYLTEX jsou po celou dobu otevírací doby přítomny vždy dvě designérky z našeho realizačního týmu, které Vám pomáhají s výběrem záclon, rolet, žaluzií a s jejich kalkulací ceny, ale zájem klientů je většinou tak veliký, že rozhodně doporučujeme domlouvat si schůzku s designérkou předem.

 

Stává se nám, že přijedou klienti například až z Liberce, nebo někdy dokonce až ze Slovenska a mají zájem řešit zastínění svých oken v celém domě. Řešení takové zakázky mnohdy zabere i více jak 2 hodiny a v počtu 2 designérek ve studiu je to na hranici zvládnutí. Přitom stačí jen dopředu nahlásit svojí přítomnost a můžete mít konzultaci s předem připravenou designérkou, která se bude věnovat jen Vám v naší jednací místnosti.

Těší nás zájem o naše služby, chápeme, že jako jedni z mála na trhu máme transparentní ceny záclon, rolet a žaluzií, které si lze kdykoliv překontrolovat na internetu a ceny našich služeb jsou odpovídající odvedené práci, ale neradi vidíme, když naši klienti netrpělivě čekají, kdy na ně přijde řada.

FOTO ( BANYSMEDIA )

 

Zpět do kategorie

ing. Karel Smejkal, Ph.D. (Praha)

Když realizujete své nápady, konkurenci zdržujete vaším kopírováním.

Služby   

  • Strategie
  • Marketing
  • Partnerské projekty
  • Inspireli
  • Czech Deco Team
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi