CZ DE IT
29. 11. 2018

Od rolet k záclonám a závěsům ...

...a vznikne krásně propojené zastínění oken v tlumených zemitých barvách. Každé okno má své ideální řešení.

 

U velké navíjecí rolety v bílé barvě patrně postrádáte řetízek na její ovládání. Toto provedení designové navíjecí rolety nepotřebuje řetízek, vlastní přívod elektřiny ani kabelové propojení. Jelikož jsme u okna nad pracovním stolem řešili obtížnější přístup, doporučila jsem našim klientům roletu Enero výrobce LEHA.  Systém ovládání, napájený úspornou baterií, je integrovaný přímo v hřídeli rolety a tím pádem je neviditelný. Roletu pak ovládáte pohodleně pomocí dálkového ovladače. Z nabídky materiálů jsme zvolili bílou variantu kolekce Kokos se zajímavou hrubší strukturou. Další roleta, v jiné místnosti, je již standardní a kromě kovového řetízku je zajímavá i propracovanými kovovými držáky.

Na zákoutí s roletou Enero navazuje prostor s jídelním stolem, kde jsme na bílé hliníkové kolejnice instalovali jemnou záclonu Mušelín Lesa v kombinaci s jednobarevnými závěsy Charm.

Stejný závěsný systém i  záclonu jsem využila rovněž na zastínění francouzského okna v ložnici. Zde je doplněna efektním dimoutem s hrubší strukturou a jemně lesklým vytlačovaným vzorem, barevně sladěným s čelem lůžka. Dimout Character Recycle 161 je součástí kolekce Exclusive GREEN LIFE, jejichž výroba se vyznačuje šetrným přístupem k životnímu prostředí. 

 
FOTO (STYLTEX)
 

 

Zpět do kategorie

Magdalena Hajíčková (Praha)

Diskutujte s námi