CZ DE IT
23. 10. 2018

Od dimoutových závěsů po plisse žaluzie...

...aneb každá místnost má okno zastíněna podle potřeby a využití.

 

Po dokončení realizace celého bytu jsou v dětském pokoji instalovány nařasené zatemňující závěsy Mons, dimout v neutrálním trendy odstínu se zajímavým potiskem. Barevné vertikální vlnky připomínají kresbu oblíbenými voskovkami a proto je tento nadčasový závěs v dětských interierech často využívaný.

Francouzské okno v kuchyni zajišťuje i vstup na terasu, takže jsem, navíc s ohledem na umístění radiátoru v prosklené ploše, navrhla praktické zastínění. Plisse žaluzie LEHA jsou instalovány do zasklívacích lišt a ovládají se pomocí madla v horní i spodní liště. V kuchyni neubírají cenný prostor, umožňují  jednoduchý průchod na terasu a poskytují podle potřeby stínění i během dne. 

Útulný obývací pokoj má okna zastíněna tzv.ve znamení klasiky - nařasené dlouhé záclony a závěsy. Jemné sablé 5443 ve smetanovém odstínu je doplněno splývavými jednobarevnými závěsy z kolekce Color Set.

Zbývá nahlédnout do ložnice. Zde je okno zastíněno venkovními žaluziemi, takže dekorace může být v odlehčeném stylu. Vzdušnost poloprůhledného závěsu 7832 Mountain z kolekce Prestigious je podtržena řasící páskou Eliza, vytvářející místo standardního řasení pravidelné vlny.

Prostě - každá místnost má okna zastíněna podle potřeby a využití. 

FOTO (STYLTEX)

 

Zpět do kategorie

Magdalena Hajíčková (Praha)

Diskutujte s námi