CZ DE IT
19. 10. 2017

Obývací pokoj s efektní girlandou, skrývající navíjecí roletu

Realizace Natalie Rudenko, designerky Czech Deco Teamu, proběhla v celém bytě, ale nejprve se zaměříme na široké okno v obývacím pokoji, kde závěsy s úvazy a tvarovaná girlanda vytváří nejenom efektní dekoraci, vhodně doplňující stylový interier, ale i plně funkční zastínění.

 

Návrh řešení a odpovídajících materiálů designerka podřídila vybavení obývacího pokoje a výrazným tapetám s ornamenty. Navržená girlanda svým  designem vše vhodně doplňuje, stejně jako dekorativní polštáře na pohovce, ušité ze stejného materiálu a lemované kordovací šňůrou.

Oblouky girlandy Natalie Rudenko doplnila jednobarevnými závěsy Clasique 7132 z kolekce Prestigious. Souběžně s montáží sestavy hliníkových kolejnic H7300, doplněných profilem se suchým zipem náš technik namontoval i mosazné háčky, které jsou po dokončení instalace dekorace využity na uchycení dekorativních úvazů se střapcem.

Girlanda, instalovaná pomocí suchého zipu na profil s bočními ohyby, je nejenom efektní, ale během dne ukrývá navíjecí blackoutovou roletu s řetízkovým ovládáním. Materiál rolety je ve stejném odstínu jako nařasená záclona Miana, takže po spuštění vytváří ideální a ničím nerušící podklad. Hotová dekorace je tak plně funkční v jakoukoliv dobu.

FOTO (STYLTEX)

 

Zpět do kategorie

Natalie Rudenko (Praha)

Diskutujte s námi