CZ DE IT
20. 2. 2015

Novinky z dalšího setkání Czech Deco Teamu

Ve středu 11.února se sešli zástupci 29 firem sdružení Czech Deco Team, aby společně probrali strategii na nejbližší měsíce. Tentokrát své prostory pro jednání ambasadorů a setkání s architekty poskytl showroom LEDKO společnosti Svítidla Králův Dvůr.

 

Shodou okolností mě dva dny před tímto jednáním oslovila majitelka a vydavatelka časopisu Design & Home a nabídla Czech Deco Teamu 4 stránky svého měsíčníku v každém jeho čísle. Jako důvod uvedla sdílení naší myšlenky a zájem jí podporovat. Z našeho společného díla se postupně stává to, čím jsem to vždycky ve svých představách měl a nyní jsem to i zažil - v pondělí přístupem vydavatelky a ve středu při pohledu na tak velké seskupení českých firem.

Na setkání přijely 3 nové firmy – Coralit, Luxusní zrcadla a Sauny Dyntar, jejichž ambasadoři se s námi navzájem seznámili a později, kdy dorazili i architekti a další hosté, přijeli i tři noví uchazeči o členství – výrobce exteriérového nábytku, představitel nanotechnologií a výrobce krbů.

Nabídka našich firem je již nyní pro architekty dostatečně široká a stále roste. Všechny firmy našeho sdružení vč.Styltexu, jednoho ze zakládajících členů,  mají nyní nástroj, jak nabídnout svým klientům služby našich architektů a náš marketing má za cíl říci lidem, že architekti nejsou proti nim, ale pro ně, a že firmy Czech Deco Teamu jsou těmito architekty nejen využívány a doporučovány, ale i vychovávány. Jestli budeme úspěšní záleží jen na každém z nás.

FOTO (CZECH DECO TEAM)

 

Zpět do kategorie

ing. Karel Smejkal, Ph.D. (Praha)

Když realizujete své nápady, konkurenci zdržujete vaším kopírováním.

Služby   

  • Strategie
  • Marketing
  • Partnerské projekty
  • Inspireli
  • Czech Deco Team
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi