CZ DE IT
23. 3. 2012

Novinky v Czech Decoteamu

Sdružení 19-ti majitelů nejvýznamnějších v Česku působících výrobců a dovozců napříč segmentem sortimentu do interiérů je historickým unikátem. Nikdy dřív se tolik firem nedomluvilo na tak úzké spolupráci a nikdy dřív to nebylo tak významné jak pro společnosti samotné, tak i pro architekty a laickou veřejnost.

Ve spolupráci se společností Dadka, Hornschuch, Styltex a Praktic, vznikla v roce 2009 instituce Czech Decoteam, která si vzala za cíl informovat o novinkách v nabízených sortimentech těchto 4 společností a vzájemně spolupracovat na českém trhu.

Dalším členem se na začátku roku 2010 stala společnost Kolovrat ČM. V roce 2010 se přidaly společnosti AUŠ interiér, Trevira GmbH a začátkem roku 2011 přibyla společnost Svítidla Králův Dvůr, Tisknemereklamy.cz a společnost Siko.

V roce 2012 se k Czech Decoteamu přidaly společnosti Prowork, Vespera, Panliving, Amadeo holding, Krby Parma, IRE, VV SKLO, W & WEINZETTL a Twin.

Spojení firem do Czech Decoteamu vychází z jejich vzájemné dlouhodobé spolupráce na trhu a nejnovějších modelech marketingové a realizační spolupráce. Czech Decoteam vydává vlastní časopis, který je distribuován VIP klientům, architektům a bytovým architektům v ČR.

Czech Decoteam je nejen reprezentantem těchto společností, ale i jejich realizační kanceláří v oblasti interiérů a exteriérů staveb.

Právě probíhá distribuce našeho časopisu

V těchto dnech probíhá distribuce nejnovějšího vydání časopisu Czech Decoteamu Novinky 1/2012.

Poprvé v tomto roce si mohou odborníci prohlédnout náš nový výtisk časopisu Czech Decoteamu. Náklad je opět 8000 výtisků. Nový je ale design časopisu, jeho vazba a počet stránek, který dosáhl 40-ti stran.

časopis czechdecoteam 

Cíle našeho časopisu:

Především chceme informovat o novinkách 16-ti členů Decoteamu. Dále časopisem získáte trendy pro rok 2012, kontakty na naše specialisty a architekty.

Jak můžete časopis získat?

Ozvěte se nám, pokud jste architekt, developer, bytový architekt, nebo někdo, kdo uvažuje o rekonstrukci interiéru ve spolupráci s architektem.


Více informací na www.czechdecoteam.cz

 

Zpět do kategorie

Bronislava Novotná (Praha)

Změna je krok k dosažení vyšší úrovně interiérů.

Služby   

  • Profesionální poradenství
  • Konzultace ve studiu
  • Konzultace u klienta
  • Odborné zaměření
  • Zajištění výroby
  • Šití
  • Odborná montáž
  • Aranžování
  • Tapetování a malba
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi