CZ DE IT
22. 12. 2014

Náušnice ve znaku STYLTEX – „pomsta“ našich designérek

Každý rok se náš tým schází v prosinci k předvánoční společné večeři. Tentokrát se naše setkání neslo v duchu úspěšného roku, na jehož konci se všichni těšíme do klidu našich domovů.

 

Sice není úplně běžné, že si dáváme navzájem dárky, ale letos naše designérky na této tradici trochu zapracovaly a všichni dostali nějakou tu drobnost. Ze všech dárků jsem si nemohl nechat pro sebe jeden, který mě osobně velice potěšil, i když o jeho skrytém významu nemusím vůbec pochybovat.

Náušnice se znakem STYLTEX

Abych Vás uvedl do problematiky, musím se trochu rozepsat. V průběhu jara 2014 jsme poprvé v našich dvacetiletých dějinách pověřili profesionální agenturu, aby nám vytvořila tzv. korporátní design. Vzniklo tak upravené logo, slogan ( Zde bydlí design! ) a doprovodný znak ( pečeť ) s písmeny St.

Ihned jsme dle navrženého návodu začali předělávat naší vnější komunikaci: weby, katalogy, vesty pro montéry a konečně došlo i na naše designérky, pro které jsme vytvořili pečeť ( placku ) s naším znakem.  Důvodem bylo odlišení našich designérek od zákazníků našeho studia převážně v odpoledních hodinách, kdy je studio doslova přeplněno lidmi. A protože vždy, když přijdu do práce, kontroluji, kdo má a kdo nemá naší placku připevněnou, vysloužil jsem si za to náušnice STYLTEX.

Dámy děkuji, pochopil jsem :o).

FOTO ( STYLTEX )

 

Zpět do kategorie

ing. Karel Smejkal, Ph.D. (Praha)

Když realizujete své nápady, konkurenci zdržujete vaším kopírováním.

Služby   

  • Strategie
  • Marketing
  • Partnerské projekty
  • Inspireli
  • Czech Deco Team
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi