CZ DE IT
14. 2. 2010

Možnosti nových setů japonských stěn

Naprostou novinkou v nabídce japonských posuvných stěn jsou kompletní sety, naceněné včetně závěsného systému. Díky fotografiím si můžete lehce vytvořit představu, jak bude takový set působit třeba ve vašem interieru.

 

Sety japonských stěn 220 x 260 cm

Každý set se skládá z dekoračních panelů japonských stěn, z garnyže a dle obrázků i z dekoračních látek upevněných na poutka nebo do řasící pásky. Závěsný mechanismus je dodáván v délce 220 cm, panely a závěsy ve výšce 260 cm. V nabídce jsou typy obsahující dva panely se závěsy nebo sety se třemi či čtyřmi panely.

nástěnný obraz salsa 46 hnědá větvička   japonská stěna bild2 ast braun  

Některé ze setů jsou doplněny bílými závěsy s poutky, které lze libovolně aranžovat a měnit tak zdánlivou strohost rovných panelů. Vzhledem k neutrálním barvám závěsů je možné panely měnit podle potřeby a nálady.

nástěnný obraz salsa 36 kvetoucí třešeň levá   nástěnný obraz salsa 37 kvetoucí třešeň pravá   japonská stěna bild1 kirschbl neu

Další z možností, tentokrát s nařasenými splývavými závěsy. Panely japonské stěny po zatažení dokáží zcela změnit charakter interieru.  Varianta s designem kvetoucích třešňových větví je navíc řešena rozdělením plochy na pravý a levý díl, které na sebe navazují. Stejným způsobem jsou vytvořeny i dvě verze nástěnných textilních obrazů.

Nástěnné textilní obrazy

nástěnný obraz salsa 59 mocca   nástěnný obraz salsa 61 latté   japonská stěna bild3 macciato

Tištěné textilní obrazy jsou nabízeny ve stejných designech jako japonské stěny a tvoří doplněk, díky němuž se ze zastínění oken stává ucelený a promyšlený komplet.  Rozměry obrazů jsou 30x120 cm a 60x 140cm, jsou dodávány i se závěsným systémem, ale je samozřejmě možné je objednat i samostatně.

Samostatné panely

nástěnný obraz salsa 72 entspannung   nástěnný obraz salsa 73 kameny   japonská stěna bild4 entspannung

Panely lze nejen zkracovat, ale i měnit za jakýkoliv jiný stejného rozměru. Tištěné panely můžete totiž zakoupit jak se závěsným systémem, tak i jen jako potištěný panel, který můžete do již dříve zakoupeného systému snadno vyměnit. Tím se otevírá zcela nová nabídka užívání dekorací v interiéru a to jejich přispůsobování náladám uživatele, vybavení interiéru nebo dokonce slavnostním příležitostem.

Autor článku: redakce Zaclona.cz

 

Zpět do kategorie

Bronislava Novotná (Praha)

Změna je krok k dosažení vyšší úrovně interiérů.

Služby   

  • Profesionální poradenství
  • Konzultace ve studiu
  • Konzultace u klienta
  • Odborné zaměření
  • Zajištění výroby
  • Šití
  • Odborná montáž
  • Aranžování
  • Tapetování a malba
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi