CZ DE IT
15. 12. 2015

Moderní a jednoduchý interier ve světlých tónech

je výsledkem realizace Natalie Rudenko,designerky Czech Deco Teamu. Její součástí jsou i záclony, závěsy a tapeta, dodané Styltexem.

 

Majitelé bytu měli představu jednoduchého a moderního interiéru ve světlých barvách, proto designérka pracovala s bílou, smetanovou a světle šedou barvou s doplňky v přírodních tónech. Patrně nejvýraznějším prvkem interieru je vliesová tapeta s motivem růží na stěně za lůžkem v ložnici. S tvarem okvětních plátků koresponduje i designový lustr.

Široké francouzské okno je zastíněno nařasenou záclonou - voilem 5331 ve smetanovém odstínu a jednobarevnými závěsy Tela Raso kolekce Simta. Stejné materiály designerka využila i v sousedním obývacím pokoji. Jako vhodný závěsný systém jsou u obou oken instalovány hliníkové kolejnice H7200 s taháním, jejichž výhodou je i možnost ohybu podle dispozice proskleného výklenku v obývacím pokoji.

Stěna za televizí je vytapetována tapetou Casadeco kolekce Géode, imitující kámen. Nad jídelním stolem jsou umístěny atypické hodiny, vyrobené podle návrhu Natálie Rudenko. A jaký by to byl obytný prostor bez pohodlných dekorativních polštářů na pohovce? Tentokrát jsou opravdu pohodlné a hlavně velké - s výplněmi na zakázku v rozměru 50x80 centimetrů.

Realizaci bytu 2+kk Natalie Rudenko, designérka Czech Deco Teamu, přihlásila do soutěže Interiér roku 2015 v kategorii Soukromý interiér - novostavba.

FOTO (CZECH DECO TEAM)

 

Zpět do kategorie

Natalie Rudenko (Praha)

Diskutujte s námi