CZ DE IT
24. 10. 2012

Kuchyňské a Interiérové studio Nový Byt

V našem internetovém časopisu občas dostanou slovo někteří z našich  věrných odběratelů. Dnes se vám představí Kuchyňské a Interiérové studio Nový Byt ze Žďáru nad Sázavou.

Naše firma působí v kamenném obchodě ve Žďáře nad Sázavou od roku 1995, tedy celých 15 let. Snažíme se nabízet co nejširší sortiment nábytku a bytových doplňků, od kuchyní, sedacích souprav, pohovek, ložnic, skříní, stolů, židlí, až po police a věšáky.

nábytek prodejna žďár 6 nábytek prodejna žďár 7 nábytek prodejna žďár 5

V roce 2000 prošla naše budova celkovou rekonstrukcí, v níž bylo provedeno zateplení budovy, vytvoření nových podhledů a celková rekonstrukce vnitřních prostorů včetně zázemí. S příchodem roku 2004 jsme přistavěli nový sklad a zvětšili prodejní plochu na 1000 m^2 . Přesně po roce, tedy na jaře roku 2005 byly naše služby rozšířeny o prodej textilu a ložního prádla v bočním prostoru budovy. Koncem roku 2007 jsme pak slavnostně otevřeli druhou prodejnu nábytku v obchodním domě Kapa o rozloze 300 m^2 .Další změny následovaly v roce 2009. Neminula nás výměna výkladců kvůli zateplení prodejny. Dále se naše budova rozšířila o 150 m^2 díky přistavení prodejny textilu (který sem byl přesunut z boku budovy), kde jsme rozšířili sortiment zboží. Nyní zde nabízíme širokou škálu bytového textilu, povlečení, prostěradel, polštářů, peřin pouze od českých výrobců, ale máme také doplňkový sortiment záclon, ubrusů, dek, spodního prádla, županů, pyžam, a jiných výrobků.

nábytek prodejna žďár 8   nábytek prodejna žďár 9   nábytek prodejna žďár 10
V letošním roce pro vás máme nově otevřené Interiérové studio, kde můžete nakoupit kuchyně na míru, koberce, tapety, římské rolety, japonské stěny nebo různé doplňky jako jsou svícny, lampy a vázy. Jako hit máme v sortimentu podsvícené obrazy v kombinaci dřeva a kovu, které úžasně oživí každý interiér. Vchod do studia najdete po boku naší prodejny nábytku směrem od tržnice (místo bývalé prodejny textilu).

Naše firma se může honosit certifikátem Spolehlivá firma, jež každoročně uděluje informační portál živéfirmy.cz. A to i díky tomu, že pro vás v současnosti máme výběr ze širokého sortimentu moderního a klasického zboží .

nábytek prodejna žďár 1    nábytek prodejna žďár 2   nábytek prodejna žďár 4

Vyrábíme nábytek na míru, vybavujeme penziony (naším nábytkem i textilem), obytné domy, školy (do kterých necháváme vyrábět kvalitní počítačové stoly a židle), kanceláře (kde dle představ zákazníka necháme
vyrobit kancelářské stoly a židle) a stejně tak i již zmiňované kuchyně, u kterých máte záruku kvalitní české výroby. Realizace provádíme ve Žďáře nad Sázavou a jeho širokém okolí. Samozřejmostí je nabídka rozvozů
a montáží. 

Děkujeme všem našim zákazníkům za stálou přízeň, která nám dává sílu stále něco vylepšovat. Věříme, že i nadále budete spokojeni s našimi výrobky a službami.

Na Vaši návštěvu se těší celý kolektiv firmy Nový Byt

 

Zpět do kategorie

Bronislava Novotná (Praha)

Změna je krok k dosažení vyšší úrovně interiérů.

Služby   

  • Profesionální poradenství
  • Konzultace ve studiu
  • Konzultace u klienta
  • Odborné zaměření
  • Zajištění výroby
  • Šití
  • Odborná montáž
  • Aranžování
  • Tapetování a malba
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi