CZ DE IT
27. 3. 2019

Kombinace, která nezklame

Pokoj pro chlapce je po dokončení realizace vybaven římskou roletou k zastínění okna, přehozem na lůžko a samozřejmě nechybí ani polštářky. Prostě osvědčená kombinace, zde ještě doplněná tapetou.

 

I malý dětský pokoj může působit příjemně a útulně. Důležité je dodržet zvolenou barevnou koncepci a design, a prostor nezahltit zbytečnými dekoracemi a doplňky.

Do pokoje chlapce jsem navrhla kombinaci s využitím kolekce My World Prestigious. Římská roleta, pro lepší zatemnění podšitá jednobarevným dimoutem, je ušitá ze závěsu s pravidelným geometrickým vzorem 3649 Mix It Up. Přehoz, olemovaný jednobarevným modrým lemem, je z neodolatelného závěsu 8628 Animal Alphabet. Polštářky jsou samozřejmě velmi důležité - a byla by škoda nevyužít ještě další materiál z nabídky této kolekce. Pro oživení tedy alespoň, společně s již použitými vzory, jemný potisk 3648 Lots Of Dots. Všechny materiály jsou z kvalitní 100% bavlny. 

Ze zbytků závěsů v našich dílnách ušili jednoduché "vlaječky" jako dekoraci. Spolu s příjemnou teplou barvou tapety Casamence Shinok dotváří útulný dětský pokojíček. 

FOTO (STYLTEX)

 

Zpět do kategorie

Magdalena Hajíčková (Praha)

Diskutujte s námi