CZ DE IT
30. 12. 2017

Inspirativní kovové kolejnice s noblesními závěsy

Závěsy Adella 1432 kolekce Baroque Prestigious se specifickým ornamentálním designem jsou vhodným doplňkem pro moderní i klasicky zařízený interier.

 

Kovové kolejnice, nabízené jako hranaté záclonové tyče, jsou dodávány jako běžně používané provedení jedno a dvoukolejnic. Se speciálními držáky může být vytvořena sestava až čtyř kolejnic, následně fungující jako systém pro panely japonské posuvné stěny. V naší realizaci jsem využila jednokolejnice, tentokrát doplněné zajímavými tvarovanými koncovkami.

Pro zastínění širokých francouzských oken s výhledem do zahrady jsou dostačující pouze závěsy, které během dne tvoří výraznou dekoraci. Aby pravidelný ornamentální vzor závěsu Adella 1432 z oblíbené a designersky hojně využívané kolekce Baroque Prestigious nebyl narušem řasením, použila jsem pásku Eliza s pravidelnými záhyby v poměru 1:1,8. Pomocí této pásky a speciálních jezdců jsou závěsy instalované pod kolejnicemi, aby byly i po zatažení závěsů viditelné a zůstaly nedílnou součástí dekorace.

FOTO (STYLTEX)

 

Zpět do kategorie

Blanka Sezemská (Praha)

Detaily dělají krásu...

Diskutujte s námi