CZ DE IT
14. 11. 2010

Esprit - záclony, závěsy a doplňky. Jednoduché a efektní tipy pro koupelnu.

Postupně se úspěšná firma, začínající dobývat trh s módním oblečením, zaměřila i na další rozšiřování svého sortimentu. Přibylo i ložní prádlo, stolní sotiment, interierové doplňky.

Po celodenním shonu je koupelna místností k příjemné relaxaci v klidu a soukromí. A takové místo si jistě zaslouží naši péči, kterou nám mnohonásobně oplatí.

esprit-ručník červený s kostkou   esprit-ručník červený s proužky   esprit-žíňka bílá

Změna v koupelně je vlastně úplně snadná a jednoduchá a zahájíme ji výběrem nových vysoce savých a měkkých froté ručníků s kontrastními proužky v kombinaci ručníků ve stejné barvě, ale se vzorem kostek. Výhodou je nabídka ve více velikostech, od klasického ručníku 50x100 cm až k osušce 75x190 cm. Stačí doplnit praktickou žíňkou a základ máme připraven.

 esprit-držák na kartáčky   esprit-dávkovač mýdla   esprit-miska na mýdlo

Nyní se můžeme věnovat prohlídce designových koupelnových doplňků, potřebných ke správně fungujícímu provozu koupelny. Soupravu, skládající se z držáku na zubní kartáčky, dávkovače tekutého mýdla a misky na mýdlo z nadčasovém a moderním provedení z kameniny, jistě oceníme při každém použití.

 esprit-koupelnová předložka červená  esprit-dávkovač ubrousků   esprit-svíčka červená

Výhodou ucelené nabídky je možnost dalšího výběru barevně ladících doplňků. Ručníky doplníme univerzální měkkou koupelnovou předložkou, soupravu na umyvadle třeba dávkovačem hygienických ubrousků nebo kapesníčků. K dokonalému požitku při relaxaci rozhodně patří i pohárky na svíčky z neprůhledného mléčného skla s diamantovým potiskem, do kterých lze vložit malé nebo čajové svíčky.

esprit-župan šedý   esprit-župan červený   esprit-župan bílý

Po příjemné koupeli je ta správná chvíle sáhnout po měkkém županu z načechraného vysoce savého froté nebo snad dáte raději přednost modernímu krátkému županu přiléhavého střihu? Nabídka barev,střihů i velikostí je opravdu bohatá, přičemž všechny župany jsou zhotoveny ze 100% bavllny.

Jak bylo řečeno již v úvodu, docílit obměny v koupelně je vlastně úplně snadné a jednoduché, zvláště pak s designovou nabídkou značky Esprit. 

Autor článku: redakce Zaclona.cz   

 

Zpět do kategorie

Bronislava Novotná (Praha)

Změna je krok k dosažení vyšší úrovně interiérů.

Služby   

  • Profesionální poradenství
  • Konzultace ve studiu
  • Konzultace u klienta
  • Odborné zaměření
  • Zajištění výroby
  • Šití
  • Odborná montáž
  • Aranžování
  • Tapetování a malba
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi