CZ DE IT
4. 11. 2013

Efektní realizace s luxusními závěsy

Luxusní řada materiálů společnosti Prestigious zajišťuje díky spolupráci obchodních partnerů z Irska, Francie, Německa, Jižní Ameriky a společnosti z Beneluxu komplexnost a vyváženost celé nabízené  kolekce. Je tak využito z každé země to nejlepší, co tamní umělci, tkalci, malíři a výšivkáři umí.

Závěsy kolekce Prestigious

Realizace zastínění oken vytváří současně i velmi efektní a luxusně působící dekoraci, doplňující charakter interieru. Natálie Rudenko, projektantka a bytová designerka NatAlex 2+2 s.r.o. využila materiály z bohaté škály závěsů kolekce Prestigious, zaručujících vysokou kvalitu, výběr z moderních i klasických designů, to vše v trendy barvách a odstínech.

natalie rudenko podzim 6   natalie rudenko podzim 7

Opravdu skvostný závěs Brazil 3456 v tlumeném, ale elegantním mocca odstínu na první pohled zaujme jemně propracovanou a bohatou výšivkou květinového designu. Bohatě nařasené závěsy jsou doplněny dekorativními polštáři ze stejného materiálu. K celkovému příjemnému vyznění zastínění přispívají i záclony Lin 5331 v odstínu champagne.

natalie rudenko podzim 2   natalie rudenko podzim 3

Z jednobarevná imitace hedvábí Silhouette 7100 jsou ušity závěsy s narážecími kroužky v provedení 20641 nerez mat. Úhledné pravidelné záhyby závěsů stažené dekorativními úvazy 400201 vytváří v ložnici opravdu působivou dekoraci, doplněnou jemnými záclonami 5317 ve smetanovém odstínu.

natalie rudenko podzim 4   natalie rudenko podzim 5

Plastické motivy květin vytkané z jemné žinylky - to je charakteristické pro závěs Tivoli 3390. Odstín, který designerka zvolila, barevně navazuje na barvu stěn a výsledek je příjemně harmonický. Základem každé luxusní dekorace je bohaté nařasení, které zaručí možnost vytvarování, ať už s s pravidelnými záhyby nebo zdánlivě nedbale a živelně podkasané a stažené úvazy.

Bytová designerka Natálie Rudenko patří mezi spolupracovníky Czech Deco Teamu.

logo czechdecoteam malé

Autor článku: redakce Záclona 

 

Zpět do kategorie

Natalie Rudenko (Praha)

Diskutujte s námi