CZ DE IT
16. 9. 2011

E-mailová poradna - tentokrát na téma závěsy

Naše e-mailová poradna je přínosem pro naše zákazníky a svým způsobem i pro nás, neboť takto si jednoduše ověříme co je nutné vylepšit, o co je zájem, s čím si naši zákazníci neví rady. Zde je malé nahlédnutí do dotazů a odpovědí.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda byste mi poradili ohledně výběru závěsové látky do edětského pokoje. Vzor bych si představovala pouze pruhy či kostky, aby hodně stínil, ale ne 100%, kvalitní materiál přírodního vzhledu, lépe ne lesklý, lehce udržovatelný - ne 100% bavlna, oboustranně barevný, resp. ne potisk. Barevnost žlutá, oranžová, červená.
PS: máte krásné látky za příznivé ceny!!!

Dobrý den,
děkujeme za pochvalu, to nás vždy potěší a doufám, že Vás nezklameme při výběru toho správného závěsu do dětského pokoje.
Podle Vašeho popisu mi okamžitě "naskočil" velmi oblíbený závěs Devonport http://www.styltex.cz/?article=4738, který je navíc v doprodeji za velice příjemnou cenu.
V nabídce dětských závěsů jsou velice hezké barevné proužky, ale vše jsou potisky a 100% bavlna.
Pokud budete mít zájem o zaslání vzorků vybraných materiálů, napište mi, prosím,Vaši adresu.
Prozatím přeji hezký den

Dobrý den, prosim vás o radu - shánim závěs s co největší gramáži do chodby, velikost otvoru průchodu je 110x200cm. Design až tak nehraje roli (ideálně nějaká tmavší barva), jde mi spíš o účelnost, mělo by to sloužit primárně jako předěl ve skladu kvůli ztrátám tepla mezi míistnostmi. Můžete mi prosím doporučit něco rozumného v poměru cena : kvalita, aby to byl skutečně závěs pro mé účely a ne něco, co profoukne jako záclona? To bohužel z fotky nepoznám. Děkuji moc

Dobrý den, pokud potřebujete závěs hlavně jako termoizolaci, rozhodně Vám doporučuji Blackout 2000 s gumovým zátěrem http://www.styltex.cz/?article=1848, který k tomuto účelu poslouží nejlépe. Je v nabídce pouze v bílé barvě, ale je možné použít ho jako spodní vrstvu - podšívku, společně se závěsem v tmavší barvě.

Dobrý den, před třemi lety jsme si u vás objednávali výrobu závěsů na míru. Chtěl jsme se zeptat,zda tuto službu stále poskytujete a pokud ano,zda by jste mě mohli kontaktovat. Předem děkuji a jsem s pozdravem

Dobrý den, šijeme záclony, závěsy, římské rolety, panely japonských stěn - zkrátka vše,co se týká stínění a dekorací oken.

Dobrý den, měl bych zájem o zakoupení závěsu u vás, ale nikde na webu jsem nenašel délku, rozměr 140cm je hádám šířka, konkrétně jde o závěs

Dobrý den, jelikož se jedná o závěsový materiál v metráži, délku požadovaného hotového závěsu si volí zákazník podle potřeby. Kliknutím na virtuální program Ušít jako závěs se dostanete do kalkulátoru, kde se Vám po zadání požadovaných rozměrů zobrazí cena vč.šití.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli jsou to hotové závěsy včetně úchytu na garnýž nebo potřebuji nějakou úpravu před zavěšením http://www.zaclonystyltex.cz/index.asp?menu=1004&record=5164 Děkuji moc

Dobrý den, Vámi vybraný závěs je materiál v metráži, uvedená cena je vždy za jeden metr v patřičné šíři. Pokud máte zájem o ušitý závěs na požadované rozměry, využijte možnost virtuálního programu Ušít jako závěs na http://www.styltex.cz/?article=1848, kde se Vám po zadání rozměrů v kalkulátoru zobrazí cena vč. šití a závěsy je možné objednat.

Dobrý den, prosím o radu.Chtěla bych si u Vás objednat závěs do kuchyně,moje představa je že by závěs měl být splývavý,bez nutnosti žehlení,hrubšího povrchu(jako kanava na vyšívání)světle zelené barvy.Mám v hlavě přesně jak má vypadat,u vás v obchodě jsem objevila Rimini,ale stejně na PC není vidět bližší detail,prosím o doporučení.Díky Petra

Dobrý den, podle popisu by Vám mohl vyhovovat závěs Innsbruck http://www.styltex.cz/?article=893, ev závěs Panama (ten je ale již poněkud méně splývavý) http://www.styltex.cz/?article=99685.
Z vybraných materiálů Vám samozřejmě můžeme zaslat vzorky.

Autor článku: redakce Zaclona.cz

 

Zpět do kategorie

Bronislava Novotná (Praha)

Změna je krok k dosažení vyšší úrovně interiérů.

Služby   

  • Profesionální poradenství
  • Konzultace ve studiu
  • Konzultace u klienta
  • Odborné zaměření
  • Zajištění výroby
  • Šití
  • Odborná montáž
  • Aranžování
  • Tapetování a malba
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi