CZ DE IT
30. 9. 2007

Dotaz zákazníka na záclonové tyče s drážkou

Dobrý den, dovoluji si Vás oslovit prostřednictvím e-mailu. Bohužel jsem nedávno navštívila Vaši prodejnu v Praze, jednak výše uvedené zboží tam nemáte vystavené a zároveň Vaše pracovnice mi nebyla schopna poskytnout o tomto zboží jakoukoliv informaci.

Velmi se mi líbí na internetu presentovaná výše uvedená garnyž – nerezová tyč s drážkou na háčky. Dovoluji si Vás požádat o zodpovězení několika dotazů k uvedenému zboží či jiný návrh řešení:

  1. Jak dlouhé jsou konzolky kotvící se do zdi a do jaké vzdálenosti od zdi ve skutečnosti je pak garnyž umístěna (máme u oken poměrně velké parapety, chci dlouhé záclony na zem a potřebovala bych dostat záclonu co nejdále od stěny min.15 cm a pak ještě před ní umístit závěs). Případně bylo by možné na zakázku tuto konzolu vyrobit tak dlouhou jak bych potřebovala?
  2. Dělá se stejná garnyž – drážky uvnitř garnyže – ne kroužky!, ale se zabudováním do stropu (konzolky držící garnyž by se kotvily do stropu)
  3. Garnyž je jednokolejní, dělá se garnyž se 2 kolejničkami či je možné na konzolku položit ještě jednu garnyž pro závěs před garnyž se záclonou?
  4. Je možné si vybrat jiný typ koncovek než nabízí výše uvedený typ – konkrétně kuličky na koncích garnyží ve stejném materiálu co je garnyž – bude to mít vliv na cenu?
  5. Poskytujete množstevní slevy?

Samozřejmě velmi ráda přijdu do prodejny znovu, ale ráda bych hovořila s někým kdo dané problematice rozumí a bude se mi věnovat a nebude mi dávat najevo jak jej obtěžuji svými „všetečnými“ dotazy.

Děkuji za odpověď.

S pozdravem

Jana D.

Dobrý den, chápu, proč Vám naše prodavačky nedokázali odpovědět, protože Vaše otázky se dotýkají konstrukčních možností daného sortimentu a proto není jednoduché se v tom zorientovat, pokusím se Vám ale najít optimální řešení:

  1. Tento sortiment je SB  což bohužel znamená, že se dodává v úhledných krabicích jako komplet a ani dovozce nebude mít libovolné komponenty v zásobě
  2. Do stropu se nedělají téměř žádné tyč (toto je málo obvyklé, i když v nabídce nějaké máme http://www.styltex.com/?dir=1271 )
  3. U tohoto systému je jen jednotyč (monotyč)
  4. Jiné koncovky nejdou, jde o SB typ
  5. Slevy se mohou odvíjet od objednávky standardně nad 50 000,-

Návrh řešení:

Tyč Windoware, kterou dodáváme na trh po komponentech:

http://www.styltex.com/?dir=480

Výhody:

koncoky koule, stejný průměr, materiál je design nerez mat (SB jsou lesk), máme dvojdržáky pro dvě tyče, lze kombinovat tyč a kolejničku, máme nástavce na držáky 8 a 4 cm...atp...

Napište jestli je toto řešení schůdné a kolik materiálu potřebujete....

Ing.K.Smejkal Styltex

 

Zpět do kategorie

Bronislava Novotná (Praha)

Změna je krok k dosažení vyšší úrovně interiérů.

Služby   

  • Profesionální poradenství
  • Konzultace ve studiu
  • Konzultace u klienta
  • Odborné zaměření
  • Zajištění výroby
  • Šití
  • Odborná montáž
  • Aranžování
  • Tapetování a malba
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi