CZ DE IT
12. 7. 2014

Designérka Karolínka - A co jsou to Nano rolety

Nano rolety nabízí extrémně snadnou montáž a vynikající ochranu proti slunci. A protože se jedná o rolety, které stačí na okno jen přilepit, líbí se nejen našim zákazníkům, ale i našim designérkám.

 

Rolety se připevňují se bez jakéhokoliv vrtání přímo na plochu skla oken pomocí samolepícího suchého zipu. Jednoduše si sestavíte celou Nano roletu jako nějakou stavebnici pro děti na podlaze před oknem, které si přejete zastínit. Přitom si musíte dát veliký pozor, abyste neuspěchali jednotlivé kroky montáže Nano rolety, protože jsou tam postupy, které jsou z hlediska snadnosti montáže nevratné.

Když máte Nano roletu sestavenou, odmastíte si na okně místa přímo na skle, kam buď vy sami, nebo naše designérka nalepí samolepící pásky se suchým zipem. A pak už stačí jen vzít sestavenou Nano roletu a jednoduše jí přilepit. Protože se jedná o přilepení na suchý zip, tak pro designérku, stejně jako pro každého klienta je případná demontáž Nano rolety z důvodu mytí oken a následná montáž zcela nenáročná záležitost, rychlá a bezproblémová.

Nano rolety nabízí množství barev a odstínů a tak si nemusíte dělat obavu, že by Vám naše designérky neměly co nabídnout. Toto stínění tedy lze snadno vybrat tak, aby ladilo ideálně k Vašemu interiéru. Samotná kolekce látek pro Nano rolety, se kterými naše designérky pracují je sestavena speciálně pro tento druh stínění a máme jej vystavený v našem studiu Styltex. Paleta látek sahá od vysoce transparentních, až po zcela zatemňující materiály zajišťující klidný spánek v bytech s nevhodnou polohou vůči vnějšímu provozu.

Obsluha Nano rolety je praktická a snadná a naše designérky Vám jí rády předvedou. Výhoda je možností aretace rolety v jakékoliv poloze na okně.

Nano rolety zakoupíte zde.

 

Zpět do kategorie

Karolínka (celý vesmír)

Hele Děcka, když nevím, tak se zeptám ne?

služby   

  • Vtipy
  • Legrační situace
  • Sebezapření
  • Humorné příběhy
  • Směšná komunikace
  • Šatný vkus
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi