CZ DE IT
18. 7. 2010

Budou to záclony, japonka nebo římské rolety? Ulehčíme Vám rozhodování s 3D vizualizací!

Dobrý den, nastěhovali jsme se do novostavby. Celkem už mám zařízeno,myslla jsem si, že na okna nebudu dávat záclony ani závěsy,že budou stačit žaluzie. Po měsíci bydlení jsem zjistila,že,mám pocit, jako bych byla před úklidem. Chtěla jsem poprosit o zhotovení nějakého návrhu do zaslané fotografie. Líbilo by se mi něco vzdušného,žádné těžké závěsy. Nějak si v obchodech neumím vybrat, neumím si materiál představit na okně. Děkuji moc, R.

Tolik z dotazu naší zákaznice.

Na původní fotografii je vidět, že stínění je již vyřešeno horizontálními žaluziemi. Diskomfort je dán z estetických důvodů a proto navržená stínění budou sledovat tento nedostatek.

Rozbor alternativ stínění:

Záclony

obývací pokoj-d záclony

Nejjednodušší a mnohdy i nejhezčí je použití lehkých pruhovaných záclon, které se zavěsí na stropní kolejničku co nejmenších rozměrů (zde doporučujeme buď nejlevnější systém Praktic, nebo nejtenčí kolejničku Twinx). Záclona je dekorována pomocí látkových úvazů chycených na strany do úvazových háčků.

Japonské stěny

obývací pokoj-3d japonka

Profil japonské stěny montovaný do stropu se čtyřmi panely jednoduchých záclon. Design je dán designem panelů, kterých nabízíme velkou škálu již ve vyrobené verzi, nebo je lze ušít z libovolné dekorační látky. 4 panely lze ovládat jak ručně, tak i pomocí provázkového vedení. Nevýhodou tohoto systému je nedostatek místa na straně a tedy skutečnost, že panely i v roztažené podobě budou neustále v prostoru okna. Zde je nabídka panelů japonských stěn.

Římské rolety

obývací pokoj-3d římské rolety

Ideální dekorativní prvek, krásný systém, který navíc montáží do okna navyšuje prostorový dojem z prosklení v místnosti. Římské rolety jsou moderní a krásné. 

Závěr:

Doporučujeme objednání designérky se vzorky látek, aby se sladil záměr a barevnost, ev.návštěvu naší vzorkovny na Dukelských Hrdinů 22, Praha 7. Co se týče výběru systému stínění, je každý navržený svým způsobem hezký a oživí interiér, což je cílem Vašeho dotazu.

Autor článku: redakce Zaclona.cz

 

Zpět do kategorie

Bronislava Novotná (Praha)

Změna je krok k dosažení vyšší úrovně interiérů.

Služby   

  • Profesionální poradenství
  • Konzultace ve studiu
  • Konzultace u klienta
  • Odborné zaměření
  • Zajištění výroby
  • Šití
  • Odborná montáž
  • Aranžování
  • Tapetování a malba
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi