CZ DE IT
22. 6. 2017

Bratislavský STYLTEX design jako partner odborné přednášky v INSPIRELI POINTU OC STYLA

Bratislavský STYLTEX design se stal partnerem první z plánované série přednášek slovenských architektů v INSPIRELI POINTU OC STYLA. Tentokrát byl přednášejícím prezident Spolku architektů Slovenska Ing,arch.Juraj Hermann.

 

Pan architekt nás informoval o realizaci projektu Panorama City, v současné době dvou z nejvyšších budov na Slovensku. Více než 60 hostů z řad architektů a zástupců firem tak mělo možnost dozvědět se "pikantnosti" vývoje projektu, na němž se architekt Hermann podílel od r.2008.

Nejzajímavější bylo zjištění, jak náročná je cesta od návrhu k realizaci, a kolik nových technologických prvků a postupů muselo být navrženo a realizováno kvůli specifickým povětrnostním podmínkám. K tomu patří např.i přizpůsobení velikosti oken určených pro otevírání oproti pevným dílům prosklených ploch. Ta funkční jsou mnohem menší kvůli bezpečné manipulaci při větru.

Bratislavská pobočka STYLTEXu  se podílela na na realizaci zastínění oken v několika bytech a proto byl STYLTEX design partnerem tohoto příjemného večera. Zájem o přednášku mělo i  několik studentů architektury, vč.studentky z Vídně, a svou přítomností nás podpořila rovněž doc.Jarmila Húsenicová, předsedkyně akademického senátu stavební fakulty STU.

Závěrečný večerní projev přednesl J.R.Hernández, spoluzakladatele OC STYLA, největšího NC se zaměřením na bydlení v Evropě.

FOTO (INSPIRELI)

 

Zpět do kategorie

ing. Karel Smejkal, Ph.D. (Praha)

Když realizujete své nápady, konkurenci zdržujete vaším kopírováním.

Služby   

  • Strategie
  • Marketing
  • Partnerské projekty
  • Inspireli
  • Czech Deco Team
  • Asistence architektům
Líbí se Vám realizace?
Kontaktujte nezávazně naší designérku!

Diskutujte s námi